Coworking på A Working Lab | Flemingsberg

Laboratorieresurser i Flemingsberg

A Working Lab Flemingsberg vid Alfred Nobels Allé 10 är en 1 100 m2 stor nod för laboratoriemiljöer och co-working för verksamheter inom life science. Platsen fungerar som en förlängning av A Working Labs populära miljöer på Campus Solna och möjliggör för fler medlemmar att hyra både kontor och laboratorielokaler.  

I Flemingsberg finns kontor, loungemiljöer för arbete och laboratorier där studenter, forskare och näringsliv kan sammanstråla på campus.

Karolinska Institutet har idag verksamhet i både Solna och Flemingsberg, vilket ger fler nätverksmöjligheter och support. Lokalerna i Flemingsberg är ett viktigt tillskott för att skapa en bro mellan akademi och näringsliv där unika möjligheter för samarbeten, tillväxt och utveckling kan uppstå.  

Servicen är densamma som i Solna och möjligheter finns till fullt möblerade laboratorielokaler från det riktigt stora till det lite mindre labbet.  

Boka visning och provjobba!

Korta Fakta

Mötesrum med audio- och videoutrustning

Privata labb, privata kontor och lounge

Laboratorieutrustning

Servicetjänster som wifi, frukt, kaffe, skrivare, värdskap mm ingår  

Intresserad av AWL Flemingsberg?

Intresset för den här typen av miljöer är stort och i dagsläget finns 133 medlemmar och ett 30-tal bolag verksamma i miljöerna på A Working Lab Innomedicum i Solna. Nu välkomnar vi fler medlemmar och bolag till våra lokaler i Flemingsberg. Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av att veta mer!


När du skickar dina uppgifter till oss tillåter du Akademiska hus att behandla dina personuppgifter. Dina uppgifter kommer inte att ges, säljas, hyras ut eller på annat sätt göras tillgänglig för användning till ett annat företag. Läs mer om Akademiska Hus personuppgiftsbehandling här.

Kontakta oss

Linus Mannerfors

Site Manager AWL Innomedicum 073 089 50 95

Armando Cázares-Körner

Lab Manager 073 078 26 11

Satya Silcock

Service Manager 072 206 28 35