Flexroom

Ett rum för aktivt lärande

Learning Labs Flexroom är byggt med idén om aktivt lärande som utgångspunkt, det vill säga med teknik och möbler som tillåter stor flexibilitet för att öka möjligheterna till interaktion mellan studenter, lärare, deltagare, föreläsare eller över huvud taget de grupper som använder rummet. Flexroom är det självklara valet vid olika processmöten, workshops eller gruppaktiviteter. I Black box-utförande erbjuder rummet möjligheter till total fokusering, men naturligtvis kan rummet också med fördel användas vid mer traditionella möten och föreläsningar.

Vid bokning av Flexroom ingår möte och planering tillsammans med digital scenograf för att utforma den bästa upplevelsen.

Flexroom är 120 m2 och är i första hand avsett för grupper upp till 30 personer. Under kortare pass kan det ta 60 personer, men på grund av ventilationskapacitet rekommenderas sådana sittningar att hållas under två timmar.

Grupper av människor som jobbar i Flexroom

Anpassas efter dina behov

I neutralt läge är Flexroom ”tomt”. Det finns ingen grunduppställning för möblerna, utan rummet möbleras helt utifrån varje enskild boknings behov. Stolarna har hjul och är stapelbara för enklast och effektivast förvaring och möblering. Även borden är försedda med hjul för att underlätta snabba ommöbleringar. Väggarna har två lager draperier, varav ett svart som gör att det snabbt går att skapa en blackbox i rummet.

Utöver grundbelysning finns flexibla, riktade lampor. Ett raster i taket gör att lamporna kan hängas om utifrån behov. Likaså dras ström ner från taket. Tack vare detta kan borden alltid ha bra ljus och el, oavsett placering i rummet.

Avancerad digital utrustning

Flexroom är utrustat med fem flyttbara skärmar (32”/81 cm) som kan placeras ut efter behov som digitala arbetsytor. Tre av Flexrooms väggar är utrustade med skrivbara glasskivor. Istället för projektor och duk har Flexroom en stor (75”/190 cm) clevertouch, dvs en pekskärm. Denna visningsskärm är flyttbar och kan placeras som helst i rummet. Det finns också högtalare som kan kopplas till dator, mobiltelefon etc.

Flexroom har en direkt förbindelse med Studion genom en invändig trappa och en balkong för överblick. Tillsammans ger rummen helt unika möjligheter att skräddarsy utbildningar, workshops eller utställningar.

smakprov

Vi har filmat några olika aktiviteter i Flexroom.

Se hela filmen
Boka Flexroom

När du bokar rummet kommer vi att kontakta dig för att prata igenom om era behov och önskemål.

Boka

Kontakta oss

Jonaz Björk

Digital scenograf 073 024 65 91