Studio

Ett rum för fascination

Studion är en teknikstark miljö där vi utmanar oss själva att verkligen utnyttja hela rummet i workshops, möten, övningar, presentationer, utställningar etc. Tack vare den generösa takhöjden adderar vi ytterligare en dimension till djup och bredd. I Studion har vi bokstavligen högt till tak!

Studion kan självklart användas till mer traditionella föreläsningar och möten, men syftet är att locka till nyfikenhet, experimentlusta och djärvhet – hur kan vi forma miljön i det lilla eller stora för att skapa något vi inte prövat förut?

Vid bokning ingår möte och planering tillsammans med digital scenograf för att ge den bästa upplevelsen.

Studion är 180 m2 med dubbeltakhöjd. Det är i första hand avsett för aktivt arbete med grupper upp till 50 personer. Vid utställningar etc kan ca 100 personer röra sig i rummet och i de sällsynta fall rummet används som ren hörsal kan drygt 120 sittande personer samlas.

Digital utrustning

I taket finns 12 projektorer för att projicera bilder på tre av rummets väggar. Det går att projicera en sammanhängande bild över alla väggarna eller dela upp väggarna i olika visningsytor. Utöver grundbelysning har Studion ljusboxar och ledlister som gör det möjligt att justera färger och ljusintensitet. Studion har högtalare som kan kopplas till dator, mobiltelefon med mera.

Anpassas efter dina behov

I neutralt läge är Studion tom. Rummet iscensätts helt utifrån varje enskild boknings behov. Studion har tillgång till ett antal moduler, istället för möbler. De kan arrangeras som sittmöbler, bord, scen och skrivytor. Dessutom finns miljöskapande mattor och textilier. Läs mer och boka Studion.

Nyfiken på hur det ser ut? Ta en smygtitt här!

Smakprov från Studion

Se hela filmen
Boka Studion

När du bokar rummet kommer vi att kontakta dig för att prata igenom om era behov och önskemål.

Boka

Kontakt

Jonaz Björk

Digital Scenograf 073 024 65 91