Våra labb i Solna och Flemingsberg är en plats för innovation och tillväxt inom vetenskap och teknik. Vi strävar efter att göra det enkelt för företag att blomstra och utvecklas. Vi erbjuder både privata labb och labb-bänk i delade lokaler. 

Labbmiljöerna är fullt utrustade med allt du behöver; dragskåp, labb-bänkar, LAF-bänkar, kyl och frys med mera. Dessutom delar alla våra medlemmar på en mängd utrustning i vårt allmänlabb. Här hittar du allt från pipetter, värmeskåp, centrifug och ÄKTA instrument till PCR-maskiner. Samtliga medlemmar har också tillgång till bekvämligheter som renvattenanläggning, diskmaskin och en effektiv hantering av riskavfall. 

Två labbänkar och dragskåp i ett rum.

Alla våra medlemmar har tillgång till specialinstrumentering och kan dra nytta av rådgivning från experter på A Working Lab – Innomedicum. Dessutom har vi en spännande samarbetspartner i Waters, som är ledande inom masspektrometri. I vårt Open Access Lab kan våra medlemmar utforska detta område med vägledning från vår Lab Manager. Du har också möjlighet att hyra och använda utrustning för dina egna projekt. 

Våra labbmiljöer skapar en plats där innovation och tillgänglighet möts. Här finns resurserna och expertisen du behöver för att ta din forskning och utveckling till nya höjder. Låt oss tillsammans skapa framtiden inom life science!  

Labbmedlemskap 

A Working Lab i Solna erbjuder en dynamisk labbmiljö som kan hyras av små och medelstora företag för deras forsknings- och experimentbehov. Med olika typer av labbutrymmen att välja mellan kan du välja den som bäst passar dina krav.