Ett medlemskap hos oss öppnar dörren till en härlig gemenskap där näringsliv, samhälle och akademi möts på campus. Våra medlemskap erbjuder flexibla lösningar för arbete som passar just ditt företags behov. Oavsett om du söker privata kontor eller flexibla arbetsplatser, har vi något som passar dig.

Som medlem i A Working Lab blir du en del av en lokal och nationell community. Vi anordnar event, seminarier och mötesplatser för nätverkande som vi hoppas ska inspirera till nya idéer.

Ditt medlemskap ger också tillgång till alla A Working Labs miljöer runt om i landet, vilket öppnar dörrar till fler möjligheter. Wifi, kaffe och skrivare ingår så klart och vi strävar alltid mot att skapa en arbetsmiljö som är något mer än bara en plats där du arbetar. Vi vill skapa en plats för kreativitet, samarbete och tillväxt.

Oavsett om du är en startup, etablerat företag eller enskild entreprenör kan du dra nytta av A Working Lab:s medlemskap och skapa din arbetsplats precis som du vill ha den. Välkommen!

Hur blir jag medlem i A Working Lab?

Roligt att du är intresserad av medlemskap hos oss. Vi erbjuder medlemskap på fyra olika Coworking-platser i Sverige.

Här nedan kan du läsa mer om våra olika medlemskap och fylla i en intresseanmälan för det som passar dig/er bäst.