Johanneberg Science Park | Göteborg

Arbeta i Sveriges starkaste samhällsbyggnadskluster

A Working Lab vid Johanneberg Science Park på Chalmers campus Johanneberg i Göteborg, är ett helt nytt sätt för företag, samhälle och akademi att mötas över kompetenser och yrkesroller. Här erbjuds olika typer av kontorsytor, gemensamma mötesrum, innovativa konferensmiljöer och servicetjänster för företag som vill arbeta mitt i en samverkansarena för samhällsbyggnad. Du hittar oss på Sven Hultins plats 5 – Välkommen!

Rum och tjänster efter dina behov 

Här kan företag, verksamheter och människor med olika bakgrund hyra in sig den tid de behöver och få tillgång till tjänster och fysiska miljöer utifrån sina specifika behov. Här hålls konferenser, möten, utbildningar och workshops. Du blir dessutom del av både ett lokalt och nationellt community och får därigenom möjlighet att arbeta på campus där A Working Lab finns.

Boka visning och provjobba!

Personer sitter i coworkingmiljö

Unik plats för samhällsbyggare  

Huset är en levande miljö för innovation där det senaste inom forskning och utveckling testas. Även vägen fram till färdig byggnad har varit en innovationsprocess. Sexton innovationsprojekt drev arbetet framåt med ett tydligt klimat- och hållbarhetsfokus under hela byggprocessen och byggnaden är certifierad Miljöbyggnad Guld.   

Erbjudande Learning Lab  

I A Working Lab finns dessutom Learning Lab., tre rum med olika karaktär och oändligt med möjligheter att testa hur faktorer som ljud, ljus, inredning och digitala verktyg kan påverka lärande, kreativitet och resultat. Mobil studioutrustning för livesändning av digitala event kan hyras i miljön.

Mötesrum för alla behov – öppet för alla!

Läs mer och boka online

Till bokning

Korta Fakta

14 mötesrum för digitala, fysiska eller hybridmöten + fullt utrustad poddstudio: A Talking Lab. Rummen bokas online och access direkt med digital nyckel till din telefon

Flexplatser och privata kontor

Servicetjänster som wifi, frukt, kaffe, skrivare, värdskap mm ingår  

Restaurang Waste – med tydlig hållbarhetsprofil för ett minskat matsvinn

Tillgång till Health Lab, en hälsohub

 Byggnaden är certifierad Miljöbyggnad Guld  

Kontakta oss

Ebba Kullin

Site Manager 0730-68 14 71

Jonaz Björk

Digital scenograf 0730-24 65 91

Veronica Wennerholm

Service Manager 072 209 15 00