A Working Lab vid Chalmers campus Johanneberg  i Göteborg är i full gång med att omvandla en del av sitt coworking-utrymme till fyra nya kontor. Ombyggnationen, som startade i juni, beräknas vara klar i slutet av augusti. 

De nya kontoren kommer att ge A Working Lab Johanneberg möjlighet att välkomna fler företag till konceptet, med en privat arbetsmiljö och tillgång till övriga faciliteter som mötesrum, pentry, loungemiljöer och öppna skrivbordsplatser. Tre fyrarumskontor och ett trerumskontor kommer att byggas, och nuvarande coworking-medlemmar får första chansen att boka dessa kontor. 

“A Working Lab strävar efter att möta efterfrågan genom att skapa utrymme som är anpassat till våra medlemmars behov”, säger verksamhetsledare Ebba Kuhlin. “Vi är glada över att kunna erbjuda denna förändring som ytterligare stärker vår samverkansarena för samhällsbyggnad.” 

Arbeta i ett av Sveriges starkaste samhällsbyggnadskluster

A Working Lab Johanneberg, beläget på Chalmers campus Johanneberg, erbjuder en unik mötesplats för företag, samhälle och akademi att samverka över olika kompetenser och yrkesroller. Här finns olika typer av kontorsytor, gemensamma mötesrum, innovativa konferensmiljöer och servicetjänster för företag som vill vara en del av denna dynamiska samarbetsmiljö. 

Kontakt för visning: hello@aworkinglab.se