Hello Future är A Working Labs första bolag som testar det nationella medlemskapet med kollegor  som nyttjar coworkingmiljöerna i Göteborg, Umeå och Stockholm varje dag. Vi träffade Elsa Ardfors och Johan Lager för att höra mer om vilka fördelar de ser.

– Närheten till forskning och placeringen på campus lockar oss. Här i Göteborg finns dessutom en väldigt bra restaurang med tydlig hållbarhetsprofil, restaurang Waste. Vi uppskattar även mötesplatserna och alla fina lokaler för event – och tack vare vårt nationella medlemskap ger A Working Lab oss bra förutsättningar för att ta emot våra kunder i välkomnade miljöer på flera orter, säger Elsa Ardfors, hållbarhetsstrateg på Hello Future.

Hello Future startade sin verksamhet i Skellefteå för tolv år sen och har medarbetare utspridda över hela landet. De arbetar med mjukvaruutveckling, innovation, design och hållbarhet i en härlig kombination för att hjälpa organisationer med framtidsfrågor och stora samhällsutmaningar.

– Vi jobbar med många saker men om vi ska sammanfatta kort handlar det om innovationsledning och strategiska utvecklingsfrågor, säger Johan Lager, innovationsledare.

Och Elsa fyller i

– Vi kan bryta ner stora tankar och till synes ouppnåeliga mål och hjälpa organisationer att börja ta små steg åt rätt håll, säger Elsa Ardfors, hållbarhetsstrateg.

Konsultföretaget Hello Future driver dessutom en egen podcast, transformationspodden där de lyfter frågor om innovation i kombination med den pågående digitala transformationen i samhället. Lyssna här! Transformations­podden – Hello Future

Johan Lager och Elsa Ardfors från Hello Future

Mer om – A Working Labs nationellla medlemskap

Flexibelt erbjudande med tillgång till arbets- och mötesplatser i coworkingmiljöerna i Göteborg, Solna, Stockholm, Flemingsberg och Umeå. Perfekt val för de verksamheter som har anställda på olika platser runt om i landet men också för medlemmar som arbetar på distans eller reser ofta. Medlemskapet ger möjlighet till samverkan och utbyte med andra företag genom A Working Labs community.

Från 4 495 SEK/mån